Kiinteistöhuolto Honkapää Oy – turvallisen ja viihtyisän pihan puolesta

Kiinteistöhuolto Honkapää on pieni ja nopeasti reagoiva huoltoyhtiö, jonka hyvä maine kumpuaa kymmenien vuosien aikana tehdystä huolellisesta työstä. Teemme työmme ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Meille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha on kunnia-asia.

Ulkoalueilla tavoitteenamme on yleisen viihtyisyyden ja turvallisuuden ylläpito kaikissa olosuhteissa, ja tämän teemme ammattitaitoisen henkilökuntamme ja nykyaikaisten koneittemme hyvällä yhteispelillä. Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristöystävällisyyden sekä materiaali- ja energiatehokkuuden.

Huolehdimme ulkoalueiden toimivuudesta, puhtaudesta ja turvallisuudesta ympäri vuoden. Teemme pienet korjaustyöt, leikkaamme nurmikot, keräämme roskat, hiekoitamme jäiset kulkuväylät ja auraamme lumet. Sinun ei tarvitse huolehtia, sillä me huolehdimme puolestasi.

Kiinteistöhuolto Honkapää on PHM partneri

Kiinteistöhuolto Honkapää osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.